Vojens Taxi og Servicetrafik – persontransport til ethvert behov

Vojens Taxi og Servicetrafik blev grundlagt i 2013 og har siden stået for taxikørsel og beslægtet trafik i Vojens, Haderslev, Kolding, Aabenraa og omegn. Ud over almindelig taxikørsel varetager VTS også flexkørsel og beslægtet persontransport for trafikselskaber i landsdelen såvel som turist-, VIP- og limousinekørsel. Med virksomhedens omfattende flåde af taxaer, turist- og minibusser samt eksklusive limousiner er VTS godt rustet til at varetage stort set ethvert transportbehov – altid til tiden og med et smil på læben.

Mere end bare taxikørsel

De ansvarlige bag VTS har en fortid inden for hhv. personbefordring og offentlig administration og tilbyder på baggrund heraf også administrative services for andre virksomheder i transportbranchen. VTS fungerer således som servicecenter og kørselskontor og kan bl.a. stå for administration af løn, økonomi og it – med en høj faglig indsigt, et stort kendskab til transportbranchen og korte svartider.

Har du behov for en pålidelig samarbejdspartner til VIP-kørsel af forretningsforbindelser? Skal du bruge en flot limousine med chauffør til et eksklusivt event? Ønsker du at booke en turistbus med en erfaren chauffør? Eller har du blot behov for en taxa hjem fra byturen? Vojens Taxi og Servicetrafik står klar til at tage imod din forespørgsel.

Kontakt os på 74542870 og bestil en taxa, der passer til dit behov.

0 reviews to Vojens Taxi og Servicetrafik – persontransport til ethvert behov

Write a Review