firmaguide.dk

Log ind på NOTA: E17, Bibliotek og E17.dk

Oversigt:

 1. Introduktion
 2. Hvad er NOTA?
 3. Hvad er E17?
 4. Login til NOTA E17
 5. Login til NOTA Bibliotek
 6. Login til E17.dk

1. Introduktion

Der er mange fordele ved at være medlem af NOTA. Ved at logge ind på NOTAs forskellige platforme får du adgang til en verden af digitale materialer og services, der er specielt tilpasset personer med læsevanskeligheder. I denne guide vil vi gå i dybden med log ind-processen for E17, Bibliotek og E17.dk.

2. Hvad er NOTA?

NOTA er en organisation, der tilbyder tilgængeligt indhold til personer med læsevanskeligheder som synshandicap, læse- og skrivevanskeligheder eller fysiske begrænsninger. NOTA giver mulighed for at få adgang til et væld af bøger, aviser, tidsskrifter og meget mere.

3. Hvad er E17?

E17 er en e-bogsplatform, der er udviklet af NOTA. På E17 kan du finde et bredt udvalg af digitale bøger, tidsskrifter og aviser, som du kan læse på din computer, tablet eller smartphone. E17 er designet med læsevanskeligheder i tankerne og tilpasser sig brugernes behov ved at tilbyde individuelle indstillinger for tekststørrelse, farver og læsehjælpsværktøjer.

4. Login til NOTA E17

For at logge ind på NOTA E17 skal du først have en brugerkonto hos NOTA. Hvis du ikke allerede har en konto, kan du nemt oprette en på NOTAs hjemmeside. Når du har oprettet din konto, skal du følge disse trin for at logge ind på E17:

 1. Gå til NOTAs hjemmeside:www.nota.dk
 2. Klik på “Log ind” øverst til højre på siden.
 3. Indtast dit brugernavn og adgangskode i de angivne felter.
 4. Klik på “Log ind” for at få adgang til din E17-konto.

5. Login til NOTA Bibliotek

NOTA Bibliotek er en anden værdifuld ressource, som NOTA-medlemmer kan få adgang til. Biblioteket indeholder et stort udvalg af digitale lydbøger, e-bøger og andre materialer, der er specielt tilpasset personer med læsevanskeligheder. For at logge ind på NOTA Bibliotek skal du følge disse trin:

 1. Gå til NOTAs hjemmeside:www.nota.dk
 2. Klik på “Log ind” øverst til højre på siden.
 3. Indtast dit brugernavn og adgangskode i de angivne felter.
 4. Gå til “Bibliotek” i hovedmenuen og klik på “Log ind”.

6. Login til E17.dk

E17.dk er en online platform, der giver dig adgang til dit personlige bibliotek på tværs af enheder. Her kan du administrere og tilføje bøger, tidsskrifter og aviser til din samling. For at logge ind på E17.dk, skal du følge disse trin:

 1. Gå til E17.dk’s hjemmeside:www.e17.dk
 2. Indtast dit brugernavn og adgangskode i de angivne felter.
 3. Klik på “Log ind” for at få adgang til din personlige bibliotekssamling.

Artiklen Log ind på NOTA: E17, Bibliotek og E17.dk har i gennemsnit fået 4.6 stjerner baseret på 12 anmeldelser

Andre populære artikler: Oplev Discovery Login-processen!Sikker Login til Arlo.com i DanmarkLog ind på Coop Ferie og få adgang til ferieoplevelser!Log ind på Stofa Webmail Nemt og Hurtigt!Log ind på webmail.rn.dkLog ind på Middelfart Sparekasses NetbankLog ind på Dandomain og Skylinemail.dkLog ind på Dandomain og Skylinemail.dkLog Ind på DAZN og Få Adgang til Live Streaming SportLog ind på Godstart og Forum Mail DKLog ind på Spar Nord Netbank – Uden Nøglekort og NemIDLog ind på WordPress Admin – Få Adgang til Din HjemmesideLog ind på Topdanmark – Få adgang til din Pension, Forsikring og mere!Log ind på Sygeforsikringen Danmark og Mit DanmarkSådan Logger du Ind på Din RouterLog ind på FTFA – Nemt og Hurtigt!Log Ind på Bisnode og Få Adgang til Dine DataLog Ind På Netmail Nemt og HurtigtSikker Login til Samesystem VagtplanLog ind på Unifi: Let og sikker adgang til Ubiquiti-netværket